FOTO: Otvorena izložba radova polaznika škole slikanja Galerije Klarić

J.Š./Varaždinske vijesti | 4.12.2018. u 09:32h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Povodom proslave Dana grada Varaždina prošle subote, 1. prosinca, u prostorijama Edukacijskog centra Galerije Klarić pred mnogobrojnom publikom, otvorena je izložba radova polaznika Škole slikanja. Polaznici su, zahvaljujući stručnom likovnom vodstvu varaždinskog akademskog slikara i profesora Živka Skuhala, za vrijeme trajanja nastavnog programa, vrlo kvalitetno svladali tehniku slikanja uljanim bojama na platnu.

Voditelj Edukacijskog centra Ignac Klarić zahvalio se polaznicima na marljivom i predanom radu, te pozvao sve prisutne na razgledavanje postava, da se sami uvjere u izuzetne rezultate dvomjesečnog rada i kvalitetu izloženih radova. Podijelivši polaznicima katalog izložbe, pozvao je sve one koji su zainteresirani i žele naučiti crtati i slikati ili razvijati svoj likovni talent, da se priključe novoj grupi koja u proljeće počinje sa radom.

Prof. Živko Skuhala čestitao je polaznicima na sjajnim rezultatima, na uloženom trudu i zalaganju u ispravnom svladavanju tehnika crtanja i slikanja. Uz poziv na daljnji razvoj i usavršavanje na svom likovnom putu, proglasio je izložbu otvorenom.