FOTO: Dječje dramske družine veselile se u Novom Marofu

VV | 16.5.2017. u 14:26h | Objavljeno u Društvo

U subotu je u novomarofskom Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ u organizaciji Pučkoga otvorenog učilišta Novi Marof odnosno članova Dječje dramske družine „Marof“ i ravnateljice Ivane Kušek provedena je manifestacija zvučnog naziva – 4D – kao kratica za „Druženje Dječjih Dramskih Družina“.

Na 4 D-u dramskim se izričajem predstavilo pet dramskih dječjih družina sa po dvije izvedbe. Društvo naša djeca iz Novog Marofa s voditeljicom Željkom Rabuzin izveli su dramsko-scensku igru „Zamisli“ te recital „Kad pogledam“.

Učenici Područne škole Ključ s voditeljicom Kristinom Vrtar predstavili su se s igrokazom „Što je glava?“ te recitalom „Snoboki“.

Iz Područne škole Remetinec učenici 1. razreda izveli su igrokaz „Zaljubljena žaba“ i „U prometu“, a njihova voditeljica je učiteljica Lidija Vukalović.
OŠ Ljubešćica predstavila se s dva igrokaza. Učenice 5.r. izvele su igrokaz „Čari ljubavi“, a učenici 6.r. igrokaz „U autobusu“.

Domaćini, Dramska družina Pučkog otvorenom učilišta Novi Marof izveli su nastavak igrokaza „Kaj je meni to trebalo?“ s kojim su se prvi puta predstavili na 1.KAJkavskom vikendu v Marofu u siječnju 2017.

Uživajući u svakom trenutku u radu s djecom, posjetitelji su mogli vidjeti s kolikom srećom i zadovoljstvom djeca rade kada su motivirana i usmjerena. Kraj je obilježila pjesma „Kad si sretan“ i „Hura“ – povici sreće.

Galerija slika