Čuveni svjetski mjuzikl „Jadnici“ ponovo u Varaždinu

VV | 18.4.2018. u 10:27h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Čuveni svjetski mjuzikl „Jadnici“ uskoro će opet biti izveden u Hrvatskoj. Velika pozornica varaždinske Arene bit će poprište spektakla koji će pod redateljskom palicom američkog režisera Richarda Monteza ponovo uprizoriti međunarodno kazalište CornerstoneArts Hrvatska.

Nakon iznimnog uspjeha zagrebačke premijere prošle godine u Lisinskom ljubitelji ovog predivnog mjuzikla moći će ga ponovo vidjeti na dvije uzastopne izvedbe u petak 11. svibnja u Varaždinu.

Talentiranu ekipu glumaca i pjevača predvodit će renomirani glazbenici Sementa Rajhard i Max Hozić, koji će uz neka nova imena iz ansambla izvesti neke od najljepših i najpoznatijih songova iz svijeta mjuzikla.

Les Misérables ima kultni renome i spada u sam vrh svjetske produkcije. Uz čudesnu glazbu, predivnu priču i čaroban ambijent svog vremena, on donosi i iznimnu osobnu i društvenu poruku nade i ohrabrenja.

S vrhunskim pjevačima i glumcima, te impresivnom koreografijom i scenografijom, CornerstoneArts Hrvatska priprema pravi muzički spektakl. Uz Sementu Rajhard u ulozi Cosette i Maxa Hozića u ulozi Jean Valjean-a, glavne uloge utjelovit će i operni pjevač s inozemnom karijerom Henrik Šimunković kao Javert, članica Hrvatske BroadWay Akademije Irma Dragičević kao Fantine, nova operna nada Filip Hozjak kao Marius, profesionalni glazbenik i glumac Igor Baksa kao M. Thénardier, te glumica i pjevačica Irena Matas kao Mme. Thénardier. Zvijezda The Voice-a Alen Đuras ponovo će utjeloviti lik Enjolrasa, dok je ulogu Éponine preuzela Lucija Jelušić.