Cold Snap "izbacio" novu stvar i pozvao da podržite rad udruge "Veliko srce malom srcu"

Varaždinske vijesti | 6.7.2018. u 18:38h | Objavljeno u Društvo

Cold Snap ovih je dana „izbacio“ novu stvar – pjesmu „Witness of your Sickness“ za koji je spot snimljen u vojarni u Varaždinu.

No, kako kažu, ovaj video nije samo još jedan glazbeni spot – ovo je poziv na suosjećanje svakog ljudskog bića. Naime, svake godine, u cijelom svijetu, više od milijun djece rađa se s prirođenom srčanom greškom, a njih više od 100.000 neće doživjeti svoj prvi rođendan.

Jan_Kerekeš_i_mladi_glumac_Bernard_na_snimanju_spota.jpg

U dva dana snimanja spota "Witness of your sickness", na snimanju je sudjelovalo više od 40 ljudi, od čega je desetero djece s prirođenom srčanom greškom i drugim rijetkim bolestima, koji su zajedno prošli 37 operacija na svojim tijelima. Kao i na snimanju videa "Distance", bend Cold Snap je na sebe preuzeo produkciju videa i pripremu cijelog seta.

Jan Kerekeš i Tin Majnarić ponovo potpisuju režiju spota, a priča spota krenula je nakon što je Jan sudjelovao na humanitarnom događaju udruge "Veliko srce malom srcu" i upoznao djecu koja su usprkos svojim bolestima, na tom nastupu, pokazala toliko života, nade i snova da bi inspirirala svakoga. U videu, djeca su radila samo ono što ih čini sretnima, pa su tako i zahvaljujući ranču "Ponyland" iz Murskog Središća, na snimanju imali i predivnog ponija koji je razveselio svu djecu.

snimanje_spota_Witness_of_your_sickness.jpg

Tekst pjesme inspiriran je bolešću Janove bake kojoj je bio dijagnosticiran rak čeljusti i koja je u 83. godini preživjela 6 teških operacija u samo nekoliko dana i zbog toga na svom tijelu sad ima više od 140 šavova. Slogan udruge glasi: "Za ljubav je dovoljno pola srca", a ono što je baki Katarini pomoglo u borbi s bolešću i drži ju živom, je upravo ljubav.

- Ukoliko želite podržati rad udruge "Veliko srce malom srcu", i borbu malih ratnika, pozivamo vas da uplatite onoliko koliko možete ili da barem proširite glas u svrhu plemenitog cilja - pozivaju iz Cold Snapa.

Uplate su na: SWIFT: ZABAHR2X te IBAN: HR1423600001101574313 (1101574313).

Više informacija može se dobiti na internetskoj stranici www.velikosrce-malomsrcu.hr, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pak na Facebooku www.facebook.comVelikoSrceMalomSrcu ili Twitteru www.twitter.com/velikosrcemalom 

Cold_Snap_i_gosti_na_snimanju_spota.jpg

Označeno u
Video sadržaj