Članice udruge Narcisa u programu "Ludbreg petkom": Kreativnost je moj lijek Foto: Udruga Narcisa

Članice udruge Narcisa u programu "Ludbreg petkom": Kreativnost je moj lijek

Varaždinske vijesti | 4.2.2021. u 08:46h | Objavljeno u Društvo

U sklopu programa "Ludbreg petkom" ovog tjedna bit će otvorena prva zajednička izložba članica Udruge Narcisa - Žene u borbi protiv raka dojke.

Kroz izložbu koja nosi naziv "Kreativnost je moj lijek" svoje će radove predstaviti Verica Kovač Tayfour, Ruža Novak i Irena Jantol.

Verica Kovač Tayfour rođena je 1954. godine u Ludbregu gdje i danas živi. Voli život, izazove, pa je u ovim godinama otkrila boje. Amaterski se bavi slikarstvom. Iskreno je veseli svaki potez kistom jer nastaje nešto što ni sama nije znala da može.

Ruža Novak rođena je 1958. godine u Varaždinskim Toplicama. Živi i radi do mirovine u Ludbregu. Voli izrađivati predmete od vune, konca i prirodnih materijala, jer je to opušta i stvara zadovoljstvo novih kreacija. Voli izrađivati i košarice od novinskog papira.

Irena Jantol ima 51 godinu. Rođena je Ludbrežanka, tu živi i radi. Prije dvije godine saznala je da ima metastatski karcinom pluća. Trenutno je na bolovanju, a svoju snagu crpi u izradi rukotvorina, to je ispunjava. Sretna je kad može nekog razveseliti sitnicom koju sama napravim.

Ovu zanimljivu izložbu slika i rukotvorina moći ćete razgledati 5. veljače od 18 do 20 sati, 6. veljače od 10 do 12 sati te 7. veljače od 16 do 18 sati u izložbenom prostoru dvorca Batthyany.