Centar tradicijske kulture i 4 Tenora poklanjaju čak dva online koncerta

VV | 11.12.2020. u 20:31h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Nadolazeće blagdansko vrijeme, zbog preporučenih epidemioloških mjera ne ostavlja gotovo nikakav prostor za druženja, veselje ili koncerte na koje smo navikli. No kako ipak ne bi ostali zakinuti za koncertna događanja, tamburaški orkestar CTK Varaždin u suradnji sa 4 tenora odlučili su vam pokloniti virtualno snimku koncerta, održanog ove godine povodom Valentinova u dvorani čakovečkog Centra za kulturu.

Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Filip Hozjak i Vladimir Garić proteklih su godina održali mnoštvo sjajnih koncerata, sudjelovali su u brojnim humanitarnim akcijama te su punili dvorane i gledališta gdje god nastupali. Tijekom njihovih nastupa došlo je i do suradnje sa članovima Tamburaškog orkestra varaždinskog Centra tradicijske kulture – što se na njihovom prvom zajedničkom nastupu, održanom u sklopu programa prošlogodišnjeg ŠpancirFesta pokazalo kao pun pogodak. Dokazala je to i zadovoljna publika nagradivši ih dugotrajnim pljeskom.

Nastavak suradnje i koncerata potvrdio je sjajan nastup u čakovečkom Centru za kulturu, održanog povodom Valentinova.

Zbog velikog interesa koncert je održan u dva termina. Snimku oba koncerta moći ćete pogledati 12. i 19. prosinca, s početkom u 20 sati  na Facebook stranicama Centra Tradicijske Kulture.

Tamburaški orkestar CTK, jedan je od najnagrađivanijih amaterskih tamburaških orkestara u Hrvatskoj te nositelj mnogobrojnih suradnji i koncerata sa poznatim pjevačima hrvatske glazbene scene

- Nadamo se kako ćemo vam uljepšati blagdanske dane snimkama ovih koncerata  te kako ćemo se uskoro vidjeti uživo na jednom od brojnih planiranih zajedničkih nastupa u doglednoj budućnosti - poručuju iz CTK Varaždin