U subotu u Varaždinu predavanje Udruge Franak o kreditima u "švicarcima"

Varaždinske vijesti | 20.9.2018. u 18:13h | Objavljeno u Aktualno

Predstavnici Udruge Franak u subotu, 22. rujna, u Varaždinu organiziraju tribinu i savjetovanje za građane koji imaju ili su imali potrošačke, stambene ili auto kredite vezane uz valutu švicarski franak

Na tribinu i savjetovanje pozvani su svi građani i građanke, a ona će se održati 22. rujna u 12 sati u multimedijskoj dvorani Palače Herzer. Na tribini će biti riječi o presudi Visokog trgovačkog suda RH u kolektivnoj tužbi protiv osam banaka, o mogućnostima i pravima na tužbu korisnika kredita u francima bez obzira na namjenu kredita, o mogućnostima i pravima na tužbu korisnika kredita zaduženih u kunskim i eurskim valutama, ali i o planovima i budućem djelovanju Udruge Franak. 

Udruga se, podsjetimo, od osnivanja 2011. bavi društveno korisnim volonterskim radom, a do danas se etablirala kao ozbiljna organizacija za zaštitu potrošača korisnika financijskih i kreditnih usluga što dokazuje i nedavno donesena pravomoćna sudska presuda Visokoga trgovačkog suda Republike Hrvatske u korist potrošača, a protiv osam tuženih banaka radi zaštite kolektivnih interesa potrošača.

UF_Tribina_Varazdin-01.jpg

Označeno u