U digitalnoj agenciji Arbona minimalna neto primanja 7.000 kuna neto, uz brojne druge benefite

vv / arbona | 28.2.2020. u 07:59h | Objavljeno u Aktualno

Arbona, digitalna agencija odlučila je povećati neto primanja svim zaposlenicima. Rasle su plaće na svim, a ne samo na početnim pozicijama. Minimalna početna neto plaća bit će 7.000 kuna za sve zaposlenike, bili oni početnici ili s iskustvom.

- Želja nam je da se omogući mladima u Hrvatskoj kvalitetan profesionalni razvoj i pristojni uvjeti za život. Vjerujemo da će oni koji sada završavaju fakultet i ostanu u Hrvatskoj imati kvalitetnije životne uvjete i bolje prilike u razdoblju od 5 godina od onih koji idu u inozemstvo, bez obzira na određene trenutne izazove, rekao je Dario Horvat iz Arbone.

Uz fleksibilno radno vrijeme, božićnice, uskrsnice, regres, poklon za rođendane, poticanja sportskih aktivnosti, vrhunsku opremu i moderne urede, zaposlenicima se omogućuje edukacija i napredovanje u svakom pogledu.

U stručnom okruženju, mladoj ekipi i dobroj atmosferi te atraktivnim domaćim i inozemnim projektima, zaposlenici se mogu svakodnevno stručno razvijati i usavršavati.

- Arbonina najveća vrijednost su zaposlenici i partneri. Sretni zaposlenici puno bolje ostvaruju osobne ciljeve i ciljeve tvrtke. Želja nam je partnerima omogućiti kontinuirano kvalitetnu uslugu, a to možemo dati samo uz stručne i zadovoljne zaposlenike, rekao je Sandro Lazarić iz Arbone i dodao kako kontinuirano rade na edukaciji mladih.

Kroz strateško partnerstvo s Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu omogućuju studentima da se već tijekom studiranja upoznaju s realnim sektorom te da nakon samog završetka fakulteta imaju primanja od 7.000 kuna neto.

- Želimo mladima omogućiti dobre uvjete u Hrvatskoj kako ne bi imali potrebu odlaska van države, već da si ovdje mogu priuštiti kvalitetan život, završio je Lazarić.

Označeno u