Posljednji krug zimskog sniženja

vv | 10.2.2018. u 13:33h | Objavljeno u Aktualno

Zimsko sniženje u niz je trgovina donijelo popuste i do 70 posto. Takve popuste na stvari iz zimske kolekcije trenutačno u centru Lumini omogućuju Bershka, New Yorker, Jeordie's, Sandra i Toni te Baby Center. U Top Shopu je do 70 posto snižena obuća Walkmaxx.

Sada se jako isplati ući i u C&A. Naime, u prethodnom krugu sniženja tamo su stvari snižene do 50 posto, a do ponedjeljka se na sve već sniženo obračunava dodatni popust od 50 posto. Atraktivni komadi iz zimske kolekcije u trgovinama Sinsay, Galileo i s.Oliver sada se mogu kupiti uz popust do 60 posto.
U većini ostalih trgovina sniženje doseže 50 posto. Među njima su Adidas, Europa 92, Galeb, Tom Tailor i Deichmann. U Buzzu i Sport Visionu dio je asortimana snižen do 40 posto. U Tomas Sportu se pri kupnji dva artikla, drugi jeftiniji dobiva u pola cijene. Akcija „2 za 1“ u Planet Obući vrijedi za sniženu obuću. Dakle, uz kupnju dva para već snižene obuće, jeftiniji se dobiva besplatno.

U potrazi za darom za dragu osobu isplati se posjetiti Dominik zlatarnicu i srebrnarnicu. Srebrni je nakit snižen 40 ili 50, a zlatni 30 posto. U Watch Centru su satovi Guess, Nautica i Timex sniženi do 50 posto.

Prigodne pogodnosti kojima je obogaćen ovaj kraj zimskog sniženja, nude H&M, Müller i dm. H&M do Valentinova omogućuje popust od 14 posto na kupnju donjeg rublja, a u Mülleru i dm-u po posebnim se cijenama mogu kupiti mirisi i drugi proizvodi koji se rado primaju na dar. Poželjan dar je i dobra knjiga, a knjige se sada u Znanju mogu nabaviti snižene do 70 posto.

Označeno u