Ove subote saznajte sve o Akademiji za poduzetništvo POU-a Varaždin na Unconference-u 2

MGA/Varaždinske vijesti | 5.9.2019. u 19:01h | Objavljeno u Aktualno

U Park Boutique hotelu Varaždin ove subote, 7. rujna, održava se konferencija "Unconference 2" kao uvod u novi ciklus Akademije za poduzetništvo Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.

Ovim događajem najavljuje se početak II. generacije polaznika/ca Osnovnog (Basic) programa Akademije za poduzetništvo. Program u trajanju od 156 nastavnih sati kroz XI. modula polazit će 15 osoba koje bira stručna komisija, a kandidati su se prijavili putem Javnog poziva koji je POU Varaždin objavio početkom srpnja 2019. godine. Osnovni (Basic) program Akademije za poduzetništvo besplatan je za 15 kandidata s područja grada Varaždina, a njihovo obrazovanje sufinancirat će Grad Varaždin kroz dotacije Učilištu za programe javnih potreba.

Na konferenciji će ravnateljica Pučkog Lana Velimirović Vukalović predstaviti novi kurikulum Osnovnog (Basic) programa te će biti održan panel na kojem će sudjelovati direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Ericssona Nikole Tesle Snježana Bahtijari, glavna urednica časopisa Zaposlena Ana Gruden i vlasnik obrta PRO PLUS marketing Lovro Metlikovec, inače polaznik prve generacije Akademije i sadašnji predavač.

Fokus panela bit će na mentoriranju i važnosti povratne informacije u poslovanju. Nakon panela uslijedit će interaktivni dio s publikom pod nazivom Open space metodologija, a zatim druženje u restoranu hotela.

Cijelo događanje trajat će od 10h do 13h.