N. Martinčević: Direktorica Turističke zajednice Varaždinske županije je razriješena

V.V. | 5.1.2018. u 11:00h | Objavljeno u Aktualno

- Sukladno odluci Vijeće Turističke zajednice od  22.12.2017. dosadašnja direktorica Elizabeta Dolenec Turističke zajednice Varaždinske županije je razriješena - izvijestila nas je posebna savjetnica župana Natalija Martinčević.

Za utorak, 9. siječnja 2018. sazvana je sjednica Vijeća Turističke zajednice na kojoj će biti raspisan natječaj za novog direktora/icu, sukladno Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma.

- Očekujemo prijavu stručnih i kvalitetnih kandidata sa znanjem, vizijom i ambicijom razvoja turizma u našoj županiji koja ima veliki potencijal koji do sada nije bio dovoljno iskorišten. Novi direktor/ica prije svega morati će biti u stanju pratiti novu, intenzivnu dinamiku rada u Varaždinskoj županiji jer se od turizma očekuju brzi i snažni pomaci. Kao od strane župana imenovana predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije osobno ću vrlo aktivno sudjelovati u kreiranju i realizaciji svih programa i projekata - poručila je Martinčević.

Na pitanje zna li se već zna ime novog direktora/ice, ponovila je da se natječaj raspisuje sljedeći tjedan te pozvala sve zainteresirane i kompetentne kandidate da se prijave.

- Odluku o najboljem donijeti će Vijeće Turističke zajednice Varaždinske županije koje broji 11 članova - zaključila je.