MEDIEM d.o.o. najbolji izlagač na Gospodarskom sajmu u Varaždinu Foto: PROMO

MEDIEM d.o.o. najbolji izlagač na Gospodarskom sajmu u Varaždinu

NL/VV | 16.10.2016. u 15:24h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinska tvrtka MEDIEM d.o.o. na 3. Gospodarskom sajmu koji je u subotu završio u dvorani Graberje dobila je priznanje za najboljeg izlagača među stotinjak sudionika ove gospodarske manifestacije. Mediem je u Varaždinu prvi put javnosti predstavio svjetski novitet, koji su patentirali i proizvode mađarski partneri ove varaždinske tvrtke.

Riječ je uređaju za dezinfekciju, sterilizaciju i osvježenje prostora koji se na tržištu pojavljuje pod nazivom EXOZONE, a na jednostavan način, uporabom ozona, uništava bakterije, viruse, plijesni, gljivice i druge štetne organizme. 

– Veseli nas veliki početni interes pokazan na ovom sajmu, što je znak da je riječ o kvalitetnom, učinkovitom i štedljivom uređaju, koji za uništenje svih vrsta štetnih organizama koristi samo ozon iz zraka i električnu energiju. U sljedećem razdoblju planiramo predstaviti rad toga uređaja kod mnogih tvrtki i sustava diljem Hrvatske i susjednih zemalja i vjerujemo da će tržište vrlo pozitivno reagirati na ovu novost. EXOZONE je, naime, čisto ekološki i biološki neškodljiv uređaj, a njegova je primjena krajnje jednostavna – ističe direktorica tvrtke Mediem d.o.o. Tajana Mehun, koja je na 3. gospodarskom sajmu u dvorani Graberje preuzela plaketu za najboljeg izlagača.

Uz svjetsku promociju EXOZONE uređaja za dezinfekciju i sterilizaciju prostora MEDIEM d.o.o. je na svom izlagačkom prostoru predstavio i turističke potencijale Slovenije, što je rezultat uspješne suradnje s poznatom slovenskom tvrtkom Mahnič grupa i njihovom agencijom SI.TURIZEM.

Varaždinska je tvrtka tako spojila mađarske i slovenske partnere i dvije međusobno vrlo komplementarne djelatnosti – turizam i zaštitu okoliša.