Hermes International nagrađuje zaposlenike za rekordne poslovne rezultate

I.D./Varaždinske vijesti | 20.12.2016. u 12:56h | Objavljeno u Aktualno

Tvrtka Hermes International, proizvođač džemova, namaza, sokova i drugih proizvoda pod brendom Dida Boža, u 2016. godini zabilježit će rekordan porast prodaje od 30 posto, priopćili su iz ove tvrtke.

Svjesni da su za taj značajan poslovni uspjeh zaslužni svi njihovi zaposlenici, vodstvo tvrtke odlučilo je u znak zahvalnosti za predan rad i trud na kraju uspješne godine nagraditi djelatnike godišnjim bonusima koji će biti i do visine tzv. trinaeste plaće. Uz to, u povodu desete obljetnice tvrtke, desetero radnika primit će i dodatnu novčanu nagradu za lojalnost, s obzirom na to da su uz tvrtku i brend od prvog dana.

- Nema većeg zadovoljstva od toga kad uspjeh možete podijeliti sa svim svojim zaposlenicima, a naš je cilj dugoročno nastaviti nagrađivati naše djelatnike dijeleći dio dobiti s njima. Nastavak je to naše dugogodišnje poslovne prakse u kojoj zaposlenike nagrađujemo različitim novčanim dodacima, poput regresa, a redovita je plaća kod nas pravilo od kojeg nikad ne odstupamo. Ponosan sam i što ćemo desetero radnika nagraditi u povodu desete obljetnice našeg poslovanja i time dodatno pokazati da iznad svega cijenimo trud i rad koji dovode do neupitne kvalitete naših proizvoda, a time i do poslovnih uspjeha diljem svijeta - istaknuo je Neb Chupin, vlasnik tvrtke Hermes International.

Iz tvrtke ističu da su ovogodišnji dobri prodajni rezultati pretežito posljedica povećanja izvoza na američko tržište, na kojem su proizvodi, brendirani pod imenom Dalmatia, postali poznati i prije nego što su osvojili potrošače u domovini. Za poslovne su uspjehe, uz kvalitetan kadar, zaslužni i visoki ekološki standardi proizvodnje i strogo kontrolirani uvjeti u novom i modernom proizvodnom pogonu u Sračincu, u koji je u posljednje dvije godine uloženo 3 milijuna eura. U tvrtki su implementirani i brojni sustavi upravljanja kvalitetom i sigurnošću, kao što su HACCP, IFS Food, HALAL, europski standardi ekološke proizvodnje prema regulativi Europske unije te američki standard NOP.

U posljednje je tri godine broj sezonskih radnika udvostručen radi povećanja proizvodnje, a osim u vodećim trgovačkim lancima diljem Hrvatske, proizvode Dida Boža moguće je pronaći i u vlastitim trgovinama u rodnom mjestu Dide Bože Vodicama te u središtu Zagreba. Već dobro poznatim i nagrađivanim proizvodima, poput ekološkog džema od smokava ili višanja koji nose zlatne medalje s američkim prestižnih natjecanja Fancy Food Show iz 2004., 2010. i 2016. godine, u 2017. godini pridružit će se i novi iz dijetetskog programa. Naime, ističu iz tvrtke, cilj Hermes Internationala je intenzivnije se posvetiti i toj skupini potrošača te im omogućiti da, unatoč specifičnom režimu prehrane, uživaju u izvrsnim i biranim okusima.