FOTO Rekordan broj izlagača na jubilarnom 10. sajmu "MESAP JESEN"

Varaždinske vijesti | 21.11.2016. u 11:24h | Objavljeno u Aktualno

Jubilarni 10. sajam "MESAP JESEN" ugostio je gospodarstvenike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i udruge iz nekoliko gospodarskih grana: od poljoprivrede, ekologije i zdrave prehrane, obnovljivih izvora energije do komunalne opreme i hortikulturnog uređenja, a predstavilo se čak 95 izlagača.

Tradicionalna sajamska priredba “Mesap Jesen” održana je prošli vikend u Nedelišću.

- Neizmjerno je zadovoljstvo vidjeti kako ovaj sajam iz godine u godinu sve više raste i privlači sve veći broj izlagača, a ove ih se godine predstavilo čak 95. To je samo dokaz da kad postoji vizija kako nešto učiniti uspješnim, tada možete nadići i one loše godine koje naiđu, a isto je tako i poruka nama da ovaj sajam ima velik potencijal te ga moramo otvoriti prema našim obiteljskim gospodarstvima - rekao je na otvorenju župan Međimurske županije Matija Posavec.

Jubilarni 10. sajam bio je najveći do sada, na što je posebno ponosan direktor MESAP-a Vitomir Kirić, koji se prisjetio samih početaka.

- U početku je sajam bio fokusiran na poljoprivredu i prehranu. No ubrzo smo uveli još neke važne gospodarske teme, tako da danas zaista posjetitelji ovdje imaju što za vidjeti i kupiti - istaknuo je Kirić i zahvalio županiji i Općini Nedelišće na pomoći u organizaciji.

Na dvodnevnom sajmu održane su i radionice, predavanja, natjecanje lovačkih društava u pripremanju lovačkog gulaša, ali i “cooking show”.

Galerija slika