FOI nastavlja s radionicama o razvoju digitalnih poslovnih modela Foto: FOI

FOI nastavlja s radionicama o razvoju digitalnih poslovnih modela

Varaždinske vijesti | 3.3.2019. u 17:13h | Objavljeno u Aktualno

U organizaciji udruge Hrvatski izvoznici i Fakulteta organizacije i informatike, u sjedištu tvrtke Končar-Elektroindustrija u Zagrebu 27. veljače održana je radionica "Razvoj digitalnog poslovnog modela za MSP putem DIGITRANS metodologije", namijenjena poduzetnicima i drugima koji sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka.

Na radionici je sudjelovalo 15-ak predstavnika poduzeća koji su primjenom kombinacije novih i postojećih alata na praktičnim primjerima željeli savladati korake potrebne za osmišljavanje novog poslovnog modela koji koristi sav potencijal digitalnih tehnologija.

Radionicu su zajedno moderirali prof. dr. sc. Vjeran Strahonja, doc. dr. sc. Martina Tomičić Furjan i doc. dr. sc. Katarina Tomičić Pupek s Fakulteta organizacije i informatike te Ivan Plačko, direktor Tehnološko inovacijskog centra Međimurje. Moderatori sudjeluju na projektu "Digital Transformation in the Danube Region – Digitrans", koji se provodi unutar Interreg Transnacionalnog programa Dunav, a kao eksperti u modeliranju digitalnog poslovanja sudjelovali su u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te imaju bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

Radionice se uspješno realiziraju u suradnji s organizacijama kao i pojedincima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, a kao jedan od alata mogu koristiti i DIGITRANS metodologiju.

radionica-o-razvoju-digitalnih-poslovnih-modela.jpg