Delegacija Varaždinske županije s veleposlanikom Japana na Hrvatsko-japanskom poslovnom sastanku Foto: Varaždinska županija

Delegacija Varaždinske županije s veleposlanikom Japana na Hrvatsko-japanskom poslovnom sastanku

Varaždinske vijesti | 7.6.2018. u 12:14h | Objavljeno u Aktualno

Delegacija Varaždinske županije, zamjenik župana Robert Vugrin te direktor Agencije za razvoj Varaždinske županije Borko Mikić sudjelovali su na Hrvatsko-japanskom poslovnom sastanku u organizaciji HGK. Sastanak se održao u organizaciji Veleposlanstva Japana u Hrvatskoj, Ministarstva gospodarstva poduzetništva i obrta RH te regionalnog ureda JETRO-a a u suradnji s Agencijom za investicije i konkurentnost, Hrvatskom gospodarskom komorom i Udruženjem stranih ulagača u Hrvatskoj 2018. godine.

Japanskim gospodarstvenicima bilo je predstavljeno gospodarsko okruženje za ulagače i poslovne prilike u Hrvatskoj. Predstavljale su se sve hrvatske županije sa svojim ulagačkim potencijalom te pogodnostima za investitore, pa se tako predstavila i Varaždinska županija. Bila je to prilika za prezentiranje investicijskog potencijala na regionalnoj i lokalnoj razini za Varaždinsku županiju. Predstavnici Županije susreli su se i s veleposlanikom Japana u RH NJ.E. Keiji Takiguchijem.