U Tehnološkom parku Varaždin održava se besplatna radionica Proces zapošljavanja i selekcija kandidata

vv | 5.4.2024. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

U četvrtak, 18.04. 2024. od 14h u Tehnološkom parku Varaždin održava se besplatna radionica pod nazivom "Proces zapošljavanja i selekcija kandidata" koju će održati Hrvojka Kutle, leadership development coach, konzultant, mentor, facilitator i trener sa više od 20 godina iskustva rada u različitim industrijama.

Danas se poslodavci često nađu pred izazovom; našli su (što je samo po sebi izazov) zaposlenika koji po stručnim znanjima odgovara onome što traže, no javlja se pitanje odgovara li taj zaposlenik njihovoj organizacijskoj kulturi (vrijednostima, principima rada). Danas se i zaposlenici, kad traže dugoročan posao, često nađu pred izazovom odabira poslodavca, jer plaća nije glavni motivator. Plaća u većini slučajeva nije niti najvažniji faktor odlaska, a svakako nije jedini razlog napuštanja poslodavca.

Kako znati što točno tražimo kod kandidata; koje vještine i znanja? Kako provesti proces selekcije i odabrati kandidata koji nam najbolje odgovara? Kako osigurati u procesu da se dobro razumijemo? Na ovom predavanju potražiti ćemo odgovore na ova i slična pitanja. Pridružite se radionici i uz razmjenu iskustava saznajte kako provesti 'dobru' selekciju i zaposliti 'pravog' kandidata.

Nakon završenog studija psihologije, Hrvojka se zaposlila u INA- trgovini kao psiholog. Dolaskom u Zvijezdu i sustav Agrokor Koncerna krenula je u smjeru HR generalista te usporedno s razvojem područja ljudskih resursa unutar organizacije, prelazi u management tim. Karijeru nastavlja u Iskon Internetu gdje stiče daljnje iskustvo u managementu ljudskih potencijala. Pet godina radila je na Novoj TV kao Direktor ljudskih resursa. Sredinom 2018. godine mijenja branšu i prelazi u IN2 na poziciju Direktorice HR-a, a poslije Direktorice HR-a i komunikacije

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete putem linka https://bit.ly/4al1sVI