Prijavite se za Dječji plac 18. ožujka na varaždinskoj tržnici

V.M./Varaždinske vijesti | 9.2.2017. u 14:55h | Objavljeno u Društvo

Varaždinski FB humanitarci i dalje nastavljaju dobro prihvaćenu tradiciju organizacije Dječjeg placa na varaždinskoj tržnici. Idući je na redu u subotu, 18. ožujka, na natkrivenom dijelu Gradske tržnice, od 16 do 20 sati.

Prilika je ovo za prodavatelje osloboditi se nagomilane odjeće, obuće, igračaka i druge dječje opreme koju djeca više ne koriste. S obzirom da djeca brzo rastu, većina se stvari može nositi i nekoliko sezona, pa je ovo itekako dobra prigoda za uštedu i svim roditeljima koji trebaju nabaviti svojim mališanima sve potrebno za nadolazeće toplije dane.

- Prijaviti se može apsolutno svatko, no požurite s prijavama jer primaju se samo do popunjavanja prodajnog prostora. Svoje ime i prezime, adresu i telefonski broj pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a povratno ćete primiti sve potrebne informacije o tijeku sajma i osnovnim pravilima. Cijena kotizacije za prodavače po klupi bit će 20 kuna - poručili su iz Gradske tržnice Varaždin.