HNS-ovci se na Veliki petak družili s Varaždincima uz pečene ribice i kavicu Foto: HNS Varaždin

HNS-ovci se na Veliki petak družili s Varaždincima uz pečene ribice i kavicu

Sponzorirani članak | 7.4.2023. u 12:44h | Objavljeno u Društvo

Tradicionalno, uoči najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, Županijska organizacija HNS-a Varaždinske županije i Gradska organizacija HNS-a grada Varaždina organizirale su na Veliki petak podjelu ribica na Varaždinskom placu.

Brojni su se Varaždinci okupili kako bi uživali u pečenim ribicama, a prema riječima predsjednika varaždinskog HNS-a dr. sc. Igora Klopotana, nositelja koalicijske liste br. 3 za predstojeće izbore za varaždinsko Gradsko vijeće, pripremljeno je oko 250 porcija.

Ovu su prigodu HNS-ovci iskoristili i za razgovor s građanima o aktualnim gradskim temama te im uputili čestitke povodom Uskrsa.

Druženje s građanima nastavljeno je „Kavicom na Franjevačkom“ gdje su građani imali priliku upoznati sa izbornim programom i kandidatima, a uz Igora Klopotana, s Varaždinkama i Varaždincima razgovarali su i Zoran Vidović, čelni čovjek varaždinskog HSLS-a i 2. na koalicijskoj listi te v.d. predsjednika HNS-a Mirko Korotaj, čelni čovjek Općine Cestica i županijski vijećnik Marijan Škvarić, gradonačelnik Lepoglave.

- Svim građanima Varaždina i Varaždinske županije želimo sretne, ugodne i mirne uskršnje blagdane te da ih provedu uz svoje najdraže, u dobrom raspoloženju i uz vjeru u bolju budućnost - poručili su HNS-ovci.