Ušla starcu u kuću pod izlikom da napuni mobitel pa ga okrala Foto: Ilustracija

Ušla starcu u kuću pod izlikom da napuni mobitel pa ga okrala

M.P./Varaždinske vijesti | 15.1.2018. u 20:04h | Objavljeno u Crna kronika

U petak oko 12 sati u Jerovcu, nepoznata je ženska osoba okrala 71-godišnjaka.

Ona je došla do kuće oštećenog te zatražila da je pusti u kuću pod izlikom da treba napuniti mobitel. Nakon što je ušla u kuću, iskoristila je kraću nepažnju oštećenog te mu ukrala novac, zlatni nakit i mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. 

U petak tijekom poslijepodnevnih sati, nepoznati je počinitelj iz radione u Ulici Tome Blažeka u Varaždinu, ukrao torbicu s novčanikom, novcem te osobnim i bankovnim dokumentima u vlasništvu 84-godišnjaka. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava.

Tijekom noći s 12. na 13. siječnja, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner za otkupljenu limenu i PVC ambalažu u skladišnom prostoru trgovačkog centra u Koprivničkoj ulici u Varaždinu te ukrao nekoliko vreća navedene ambalaže. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. 

U razdoblju od 30. prosinca 2017. do 13. siječnja ove godine, nepoznati je počinitelj u šumi 56-godišnjaka u Paki srušio i ukrao više desetaka stabala bukve i hrasta. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. 

Označeno u