U Varaždinu ukrali aparat za zavarivanje, u Ivancu parfeme, a u Madžarevu alkohol

J.Š./ Varaždinske vijesti | 5.10.2020. u 21:11h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U petak, 2. listopada tijekom večernjih sati u Varaždinu, Zeleni odvojak, nepoznati su počinitelj iz garaže u vlasništvu 65-godišnjaka, otuđili aparat za zavarivanje. Navedene je prilikom pokušaja otuđenja drugih predmeta iz garaže, zatekao vlasnik, pri čemu su odbacili stvari i pobjegli s mjesta događaja. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 2. listopada u Ivancu, nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu, otuđio više komada raznih parfema. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 3. listopada od 18 do 20 sati, u ulici Matka Laginje u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 29-godišnjaka i otuđio zlatni nakit. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

U vremenu od 26. rujna do 4. listopada u Madžarevu, nepoznati je počinitelj provalio u planinarski dom u vlasništvu planinarskog društva iz istog mjesta. Tom je prilikom otuđio razna alkoholna pića i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se preko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u