U Varaždinu ukradena tri bicikla, u Vinici iz nezaključanog dvorišta ukraden Tomos Foto: Ilustracija

U Varaždinu ukradena tri bicikla, u Vinici iz nezaključanog dvorišta ukraden Tomos

M.N./Varaždinske vijesti | 12.9.2019. u 13:26h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 69-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 10. rujna u Dravskoj ulici u Varaždinu iz dvorišta kuće otuđio dva bicikla. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 43-godišnjakinjom, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 11. rujna u ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu iz stalka za bicikle otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 59-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 11. rujna iz nezaključanog dvorišta u Vinici otuđio moped marke Tomos. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.