U prometnim nesrećama na autocesti i u Lovrečanu ozlijeđene dvije osobe Foto: VV arhiva / ilustracija

U prometnim nesrećama na autocesti i u Lovrečanu ozlijeđene dvije osobe

I.D./Varaždinske vijesti | 3.6.2019. u 11:03h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Jučer, 2. lipnja, oko 5.25 sati, na županijskoj cesti u Lovrečanu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Prema policijskom izvješću, žena starosti 42 godine upravljala je osobnim vozilom iz smjera Radovana u smjeru Tužna. Brzinu vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste te je izlaskom iz zavoja došlo do zanošenja vozila te je prednjim djelom udarila u dvorišnu ogradu, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na bok. Vozačica je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Jučer je, u 7.15 sati, jedna osoba ozlijeđena i u prometnoj nesreći na auto cesti A-4. Mladić starosti 27 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba.

- Uslijed nedržanja svog vozila sredinom obilježene prometne trake, vozilom je prešao na lijevu stranu kolnika i prednjim djelom udario u betonski parapet mosta i metalnu zaštitnu ogradu, nakon čega se vozilom prevrnuo na krov. Ozljede je zadobio vozač i suputnik starosti 28 godina. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane - javili su iz policije.

Označeno u