Poznato što je gorjelo u požaru u Miškininoj ulici u Varaždinu u kojem nije bilo ozlijeđenih Foto: Krešimir Đurić

Poznato što je gorjelo u požaru u Miškininoj ulici u Varaždinu u kojem nije bilo ozlijeđenih

M.N./Varaždinske vijesti | 26.9.2019. u 15:00h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 25. rujna oko 10.40 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu da je u Miškininoj ulici u Varaždinu izbio požar u dijelu hale za rušenje vlasništvo jednog poduzeća kojem je sjedište u Zagrebu. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, DVD Biškupec, DVD Gornji Kućan, DVD Varaždin, DVD Gojanec, koji su i ugasili požar.

>> Ponovno dim u istočnoj, industrijskoj zoni Varaždina, uzrok zasad nepoznat

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji sa inspektorom zaštite od požara i eksplozija i državnim inspektorom za zaštitu okoliša. Kako je utvrđeno očevidom, do požara je došlo u prostoru hale gdje su bile uskladištene pakirane otpadne boje, lakovi, mazut za otpremu na uništenje, a uslijed djelovanja otvorenim plamenom nepoznatog izvora te je došlo do zapaljenja plastičnih dijelova spremnika u kojima su se nalazile otpadne tekućine.

- Tijekom požara nije bilo opasnosti za ljude i okolinu te nitko nije ozlijeđen - priopćili su iz policije, dodavši da će se visina materijalne štete utvrditi naknadno.

pozar_miskinina_2.JPG

pozar_miskinina_1.JPG

pozar_miskinina_3.JPG

pozar_miskinina_4.JPG

Označeno u