Tijekom vikenda prijavljene krađe u Žigrovcu, Donjem Kućanu i Varaždinu Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda prijavljene krađe u Žigrovcu, Donjem Kućanu i Varaždinu

VV | 1.6.2020. u 19:55h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 21-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u subotu, 30. svibnja u Donjem Kućanu provalio u gospodarsku prostoriju iz koje je otuđio visokotlačni kompresor sa nastavcima. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 35-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u subotu, 30. svibnja u Žigrovcu, provalio u kuću 35-godišnjaka, iz koje je otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 52-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u nedjelju, 31. svibnja u Biškupečkoj ulici u Varaždinu iz otključanog vozila otuđio torbicu sa mobitelom i novčanikom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.