Tijekom vikenda deset prometnih nesreća, dvije osobe ozlijeđene Foto: Krešimir Đurić

Tijekom vikenda deset prometnih nesreća, dvije osobe ozlijeđene

I.D./Varaždinske vijesti | 12.11.2018. u 10:47h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

U petak, 9. studenog oko 5.45 sati na državnoj cesti kod Presečna, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 39-godišnjakinja. Ona je upravljala osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Novom Marofu. Pri ulasku u desni oštri zavoj, zbog nedržanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom je sletjela udesno van kolnika na bankinu, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u kamenu ogradu kuće. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

U subotu, 10. studenog u 14.30, na raskrižju Ulice braće Radić i Ulice Stanka Vraza dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Muškarac starosti 42 godine upravljao je osobnim vozilom Stanka Vraza iz smjera Kapucinskog trga. Dolaskom do raskrižja s Ulicom braće Radić, ušao je u raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu, skrećući ulijevo, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, također na znak zelenog svjetla na semaforu i zadržavajući smjer kretanja ravno, upravljala 24-godišnjakinja. Tom je prilikom prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio vozačice. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 42-godišnja putnica iz vozila 42-godišnjaka. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Označeno u