Što je tražio lopov koji je provalio u sportsku dvoranu i školu u Trnovcu Bartolovečkom? Foto: Ilustracija

Što je tražio lopov koji je provalio u sportsku dvoranu i školu u Trnovcu Bartolovečkom?

VV | 1.9.2020. u 15:33h | Objavljeno u Crna kronika

Iz varaždinske policije izvijestili su kako je nepoznati počinitelj u razdoblju od 28. do 31. kolovoza provalio u sportsku dvoranu, a potom i prostor osnovne škole u Trnovcu Bartolovečkom.

- Tom prilikom ništa nije otuđio, a visina materijalne štete nastale oštećenjem utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela - izvijestili su iz policije.

Provaljeno je i u trgovinu u Družbincu, ali i skladište trgovačkog centra u Ivanečkom naselju.

- Od 30. do 31. kolovoza nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u Družbincu i otuđio razne prehrambene proizvode, cigarete, alkoholna pića i drugu robu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno - izvijestili su iz policije čiji djelatnici nastavljaju rad na otkrivanju tog kaznenog djela, ali i krađe koja se dogodila između 27. do 31. kolovoza u Ivanečkom naselju.

- Nepoznati je počinitelj otuđio je više vreća s limenkama. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - izvijestili su iz varaždinske policije.