Serija provala u trgovinama, ugostiteljskim objektima, automobilima... Foto: Ilustracija

Serija provala u trgovinama, ugostiteljskim objektima, automobilima...

Varaždinske vijesti | 2.12.2019. u 16:17h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 29. studenog oko 4.15 sati, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u ulici Kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu te otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 29. studenog od 0.30 do 5 sati, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Madžarevu i otuđio registar kasu s novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 29. studenog oko 10.45 sati u trgovini u Nedeljancu, dvojica nepoznatih muškaraca otuđila su više boca alkoholnih pića u vrijednosti od preko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 30. studenog oko 13.30 sati u ulici Eugena Kvaternika u Lepoglavi, na parkiralištu gradskog groblja, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 50-godišnjaka. Tom je prilikom otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 1. prosinca, tijekom noćnih sati, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Varaždinskoj ulici u Sračincu i otuđio novac i cigarete. Visina materijalne štete  utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 1. prosinca u Varaždinskoj ulici u Sračincu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt te otuđio iznos od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 30. studenog/1. prosinca, u Punikvama, nepoznati je počinitelj provalio u drvenu šupu u vlasništvu 53-godišnjaka i otuđio moped. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

Od 30. studenog do 1. prosinca, u Hrašćici, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner preuređen u svlačionice za igrače nogometnog kluba iz Varaždina, kojom prilikom nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na oko 1 500 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 1. prosinca od 0 do 3 sati, u ugostiteljskom objektu u Preradovićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 19-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 10 000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u