Provale u Varaždinu i Obrankovcu, lopovi ukrali tablet, karticu, hranu, piće i auto Foto: ilustracija

Provale u Varaždinu i Obrankovcu, lopovi ukrali tablet, karticu, hranu, piće i auto

I.D./Varaždinske vijesti | 15.4.2019. u 20:52h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 14. travnja tijekom jutarnjih sati, u Ulici Otokara Keršovanija u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka te otuđio tablet i bankovnu karticu u vlasništvu 46-godišnjakinje. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 13./14. travnja, na predjelu zvanom Motičnjak u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt te otuđio hranu i piće. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 14. travnja oko 13 sati u Obrankovcu, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo marke Daewoo Matiz u vlasništvu 27-godišnjakinje. Lopov je iskoristio nepažnju oštećenih koji su ostavili ključeve u vozilu te se njime odvezao u nepoznatom smjeru. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je šest prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Cerju Nebojse, Ivancu, Ludbregu, Novom Marofu i u dva slučaja u Varaždinu, a riječ je o događajima vezanim uz svađu, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, držanje životinja bez nadzora te vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštenih službenih osoba.

Označeno u