Provale u Varaždinskim Toplicama i Varaždinu: na meti lopova - alat i gorivo! Foto: ilustracija / Pixabay

Provale u Varaždinskim Toplicama i Varaždinu: na meti lopova - alat i gorivo!

I.D./Varaždinske vijesti | 17.7.2019. u 16:34h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je provalama koje su se dogodile proteklih dana.

Jučer, 16. srpnja oko 2 sata, u Varaždinskim Toplicama nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u izgradnji te otuđio torbe s raznim alatom, u vlasništvu dvaju poduzeća iz Grtovca i Varaždina. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 15./16. srpnja u Hallerovoj aleji u Varaždinu nepoznati je počinitelj ušao u ograđeni prostor parkirališta u vlasništvu 56-godišnjaka te provalio u spremnike nekoliko teretnih vozila, iz kojih je ukrao više stotina litara dizel goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

Od 15. do 16. srpnja, nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća u Ulici Dragutina Rakovca u Varaždinu i otuđio razni ručni alat i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira, i to u Varaždinu i Župancu.

Označeno u