Ilustracija

Provale u vikendice, kuće, školske dvorane, kontejnere i parkirana vozila

VV | 22.4.2021. u 12:19h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu žene starosti 81 godinu, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 21. travnja na Malom Vrhu na Varaždin Bregu, provalio u kuću gdje je iz garaže otuđio traktorsku kosilicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od deset tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je kaznenu prijavu 63-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 10. do 21. travnja u Remetincu, predio Ključice provalio u vikend kuću iz koje je otuđio alkoholna pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 20. do 21. travnja u Brezničkom Humu provalio u tri kontejnera iz kojih je otuđio više komada raznih bušilica. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 20. do 21. travnja u Velikom Bukovcu provalio u sportsku dvoranu škole u izgradnji. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 26-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 21. travnja u Varaždinu, Šetalište Franje Tuđmana na parkiralištu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio novčanik. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.