Probudili se i lopovi: Zaredale provale u Varaždinu i Ivancu Foto: ilustracija

Probudili se i lopovi: Zaredale provale u Varaždinu i Ivancu

Varaždinske vijesti | 27.4.2020. u 12:43h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 62-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 23. do 26. travnja provalio u osobno vozilo u Varaždinu kod rijeke Drave. Iz vozila je otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu 49-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 23. do 25. travnja u Ulici Pahinsko u Ivancu provalio u vikendicu iz koje je otuđio nekoliko boca alkoholnih pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su i prijavu 49-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 23. do 25. travnja u Ulici Pahinsko u Ivancu pokušao provaliti u vikendicu, pri čemu nije uspio. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj tijekom noći 24./25 travnja u Ulici Janka Leskovara u Varaždinu provalio u trgovinu auto dijelova iz koje je otuđio dvije moto jakne i nekoliko auto dijelova. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su prijavu 63-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 24. do 26. travnja u Ulici Stjepana Vukovića u Ivancu provalio u vikendicu iz koje je otuđio nekoliko boca alkoholnih pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u