Policija zaustavila 22-godišnjaka s tri pravomoćne presude zbog prekršaja u prometu: mladić završio u zatvoru Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Policija zaustavila 22-godišnjaka s tri pravomoćne presude zbog prekršaja u prometu: mladić završio u zatvoru

VV | 15.6.2020. u 18:33h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg, u petak, 12. lipnja u 17 sati u Obrankovcu u kontroli prometa zaustavili su teretno vozilo kojim je upravljao 22-godišnjak iz Karlovca Ludbreškog.

- Provjerom je utvrđeno da upravlja vozilom prije prava stjecanja na upravljanje i da ima tri pravomoćne presude zbog prekršaja u prometu. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku postaju Ludbreg i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje. S obzirom na to da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, isti je uhićen i uz Optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu s prijedlogom određivanja zadržavanja odnosno kazne zatvora u trajanju do 60 dana. Nakon saslušanja, 22-godišnjaku je od strane Suda određeno zadržavanje do 10 dana, nakon čega je predan u zatvor u Varaždinu – izvijestili su iz PU varaždinske.

Označeno u