Pijani 18-godišnjak ukrao automobil, izazvao nesreću pa pobjegao Foto: ilustracija

Pijani 18-godišnjak ukrao automobil, izazvao nesreću pa pobjegao

I.D./Varaždinske vijesti | 11.3.2019. u 10:22h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom. Kako se sumnja, on je jučer, 10. ožujka, u ranim jutarnjim satima u Hrastovljanu otuđio osobno vozilo vlasništvo 34-godišnjaka.

- Otuđenim vozilom je osumnjičeni oko 5 sati u Koprivničkoj ulici u Ludbregu na benzinskoj pumpi prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,51 g/kg i prilikom vožnje unazad udario je u metalni stup, nakon čega se udaljio s mjesta događaja - izvijestili su iz Policijske uprave varaždinske.

Policijski službenici naknadno su pronašli i zaustavili mladića u Ulici Miroslava Krleže u Ludbregu, nakon čega je priveden u Policijsku postaju Ludbreg te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari nadležnom državnom odvjetništvu - priopćili su iz policije.