Vozilo nakon nesreće, a u kojem su se igrači Jalžabeta vraćali s prvenstvene utakmice u Prelogu

Petorica igrača Jalžabeta na povratku s utakmice u Prelogu doživjela prometnu nesreću

| 22.9.2020. u 12:20h | Objavljeno u Crna kronika

Petorica igrača Jalžabeta su u subotu navečer, na povratku s prvenstvene utakmice u Prelogu, gdje su odigrali s Mladost Kometom 1:1, doživjela prometnu nesreću, u subotu,19. rujna, oko 21 sat i 20 minuta. Na županijskoj cesti između Orehovice i Šemovca, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1990. godine, išao je iz smjera Šemovca u smjeru Orehovice i bio je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila.

U jednom trenutku, na ravnom dijelu prometnice, jednim je dijelom svog vozila djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i tom prilikom je došla do sudara s vozilom varaždinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač iz Varaždina ,rođen 2000. godine. Igrači Jalžabeta prošli su s tjelesnim ozljedama, dok je vozilo u kojem su bili pretrpjelo veliku materijalnu štetu. 

S obzirom da je ozlijeđeno pet igrača iz prve momčadi uprava Nogometnog kluba Jalžabet će od ŽNS-a zatražiti odgodu nedjeljnog prvenstvenog susreta 7. kola Četvrte nogometne lige Varaždin -Čakovec a u kojem će gost na Sportskom centru u Jalžabetu biti momčad Mladosti iz Svete Marije.