Neumorni lopovi: provale u Varaždinu, Beretincu i Ivanečkom Naselju Foto: ilustracija

Neumorni lopovi: provale u Varaždinu, Beretincu i Ivanečkom Naselju

I.D./Varaždinske vijesti | 23.7.2018. u 19:44h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska policija izvijestila je o krađama i provalama koje su se dogodile proteklih dana.

Od 13. do 20. srpnja, u Ulici Ivan Trnskog u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 31-godišnjakinje te otuđio novac, zlatni nakit i mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 21./22. srpnja u Varaždinskoj ulici u Beretincu nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu supružnika starosti 47 i 43 godine te otuđio novac i zlatni nakit. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 22. srpnja od 17.30 do 20.15 sati u Ivanečkom Naselju, nepoznati je počinitelj ušao u nezaključanu kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje i otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Lepoglavi i Donjoj Višnjici, a radi se o događajima vezanim uz tuču, svađu i viku, te vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika.

Označeno u