Nesreću na JZ obilaznici skrivio 19-godišnjak zbog prebrze vožnje Foto: Foto agencija Sjever

Nesreću na JZ obilaznici skrivio 19-godišnjak zbog prebrze vožnje

M.P./Varaždinske vijesti | 1.10.2018. u 10:25h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Iz PU varaždinske izvijestili su o detaljima nesreće na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina u kojoj su u petak ozlijeđene dvije osobe.

- Osobnim vozilom je upravljao 19-godišnjak iz smjera Gojanca u smjeru Hrašćice. Brzinu vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste i zavoju, te je izgubio nadzor i desnim dijelom vozila sišao van kolnika na cestovnu bankinu. Pritom je desnim dijelom udario u metalnu zaštitnu ogradu, nakon čega je u zanošenju prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, gdje je bočnom stranom udario u automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65-godišnjak, nakon čega je udario ponovno u metalnu zaštitnu ogradu. Od jačine udara osobno vozilo 19-godišnjaka se odbilo od zaštitne ograde i udarilo u desnu stranu drugog osobnog vozila kojim je također iz suprotnog smjera upravljala 31-godišnjakinja - objasnili su iz policije.

Ozljede je zadobio 19-godišnji vozač i njegov 19-godišnji suputnik. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.