Mladić (19) upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, udario u betonsku ogradu

J.Š./ Varaždinske vijesti | 19.10.2020. u 11:00h | Objavljeno u Crna kronika

U nedjelju, 18. listopada u 7.35 sati u Trnovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 19 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.23 g/kg. Upravljao je ulicom Široke Ledine iz smjera Bartolovečke ulice u smjeru Zeleni put.

Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u betonsku ogradu. Vozač je zadobio ozljede, a medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U petak, 16. listopada oko 17.50 sati na autocesti A-4, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Djevojka starosti 28 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila izgubila je kontrolu nad vozilom i sletjela van kolnika i udarila prednjim djelom vozila u središnju metalnu ogradu autoceste. Vozačica je zadobila ozljede, a medicinska pomoć joj je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.