Ludbrežanka vikala susjedi: Mala kurvetina, provociraš cijelu zgradu i sve bolesne ljude... Foto: VV arhiva / ilustracija

Ludbrežanka vikala susjedi: Mala kurvetina, provociraš cijelu zgradu i sve bolesne ljude...

vv | 29.1.2019. u 10:18h | Objavljeno u Crna kronika

- G.. mala kurvetina, provociraš cijelu zgradu i sve bolesne ljude, kurvetina oće peneze, a mene si pokrala, riješit ću tebe i tvoju djecu, uvreda je koju je Karli S. (1987.) uputila Terezija K. (1941.) u Ludbregu pretprošle godine, zbog čega ju je sud proglasio krivim te kaznio s 300 kuna.

Okrivljena, koju je prijavila policija zbog narušavanja javnog reda i mira, nije se odazivala na rasprave pa je sud donio presudu na temelju iskaza svjedokinje Karle S. Ona je rekla kako stanuje iznad okrivljene te je čula galamu iz njenog stana, to je trajalo duže vremena, kada je izašla na balkon čula je susjedu Tereziju da viče, među ostalim, spomenuti uvredu. Te navedene riječi su čuli i policijski službenici koji su intervenirali prilikom njezine dojave.

Sud je iskaz svjedokinje Karle S. ocijenio vjerodostojnim jer je bio jasan, precizan, životan i logičan, a pri iskazivanju je svjedokinja djelovala uvjerljivo.