Lovrečan i Breznica: U dvije prometne nesreće tijekom vikenda ozlijeđene dvije osobe Foto: VV arhiva / ilustracija

Lovrečan i Breznica: U dvije prometne nesreće tijekom vikenda ozlijeđene dvije osobe

Varaždinske vijesti | 8.6.2020. u 18:13h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 11 prometnih nesreća, i to jedna nesreća s poginulom osobom, dvije s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom.

U petak, 5. lipnja oko 12 sati u Lovrečanu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 46-godišnjak. On je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 2.59 g/kg parkiralištem trgovine. Tom prilikom nije s obje ruke istovremeno držao upravljač, zbog čega je izgubio nadzor nad biciklom i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 6. lipnja oko 15.40 sati u Breznici. Muškarac starosti 45 godina upravljao je motociklom iz smjera Podvorca u smjeru Brezničkog Huma. Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku te prometnoj situaciji, prednjim je lijevim dijelom motocikla udario u stražnji desni dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 53-godišnjakinja, koja je skretala ulijevo na cestovni odvojak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač motocikla te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Označeno u