Lopovi u akciji: iz kuća i stanova krali uređaje, novac, bankovne kartice i nakit

D.P./Varaždinske vijesti | 18.1.2017. u 13:48h | Objavljeno u Crna kronika

Ni polarne hladnoće lopove ovih dana ne ometaju u pljačkaškim pohodima. Varaždinska policija tako je danas izvijestila o tri krađe. 

U Sajmišnoj ulici u Varaždinu između 15. i 17. siječnja, nepoznati je počinitelj provalio u napuštenu kuću vlasništvo grada Varaždina, iz koje je ukrao peć na kruta goriva, zamrzivač i drveni stol. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. 

Jučer, 17. siječnja u ulici Ive Režeka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan vlasništvo 63-godišnjakinje. Iz prostorija stana je otuđio novac i karticu banke. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu od 54-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je od 5. do 16. siječnja, nepoznati počinitelj iz spavaće sobe otuđio više komada zlatnog nakita. Visina materijalne štete se procjenjuje na dvadesetak tisuća kuna.

- Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenog djela - izvijestili su iz policije.

Označeno u