Ilustracija

Lopovi krali cigarete, novac, alkoholna pića, ali i ručnike, krpe i šećer!

D.P./Varaždinske vijesti | 12.9.2016. u 12:00h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda varaždinskoj policiji prijavljeno je nekoliko krađa diljem Varaždinske županije.

Lopovi su krali sjekire, noževe, cigarete, novac, bušilice...

Od 3. kolovoza do 10. rujna u Remetincu, nepoznati je počinitelj provalio u gospodarsku zgradu vlasništvo 60-godišnjaka, iz koje je ukrao sjekiru, nož, nekoliko ručnika i krpa. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela. 

U noći, s 8. na 9. rujna u ulici Hrvatskih Pavlina u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj provalio u skladište ugostiteljskog objekta iz kojeg je otuđio cigarete, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Istu noć u Klenovniku, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu vlasništvo 46-godišnjaka, nakon čega je provalio i u ugostiteljski objekt vlasništvo 42-godišnjaka iz kojeg je otuđio cigarete i novac. Materijalne štete će se utvrditi naknadno, a policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Od 10. do 11. rujna u mjestu Križanče, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 56-godišnjaka, iz koje je otuđio LCD televizor, pretvarač struje, auto radio, bušilicu, antenu za televiziju, nekoliko boca alkoholnog pića i više kilograma šećera.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u