Krađa mesa u Varaždinu, u G. Knegincu ukraden novac, u Sračincu ukrali nakit i novac Foto: Ilustracija

Krađa mesa u Varaždinu, u G. Knegincu ukraden novac, u Sračincu ukrali nakit i novac

Varaždinske vijesti | 15.2.2019. u 11:23h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 44-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 7. do 8. veljače u Hrcegovačkoj ulici u Varaždinu iz nezaključane drvene staje u dvorištu obiteljske kuće otuđio više desetaka kilograma sušenog mesa. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 14. veljače u Gornjem Knegincu, nepoznati je počinitelj ušao u krug jednog poduzeća i iskoristio zauzetost uposlenika i iz otvorenog kontejnera koji se koristi kao kancelarija iz ladice otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Jučer, 14. veljače oko 20 sati, nepoznati su počinitelji u Varaždinskoj ulici u Sračincu u kući počinili razbojništvo nad ženom starosti 78 godina. Nepoznati su počinitelji oštećenoj uz prijetnju i fizički silu iz kuće otuđili novac i zlatni nakit, nakon čega su se udaljili s mjesta događaja. Tijekom razbojništva oštećena žena nije zadobila ozljede. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. 

Policijski službenici provode intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u