Iz kućer ukraden nakit, a iz tri kafića novac

M.P./Varaždinske vijesti | 19.9.2016. u 14:37h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U razdoblju od 10. do 17. rujna u Vrtlinovcu, nepoznati je počinitelj provalio u metalno montažno spremište 33-godišnjaka iz kojeg je ukrao dva benzinska dvotaktna motora, motornu pilu i cjepač drva. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

U noći, 16. rujna u Preloškoj ulici u Hrženici, nepoznati je počinitelj provalio u kafić iz kojeg je ukrao novac i više boca alkoholnih pića. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno.

U noći, 16. rujna u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kafić čije je sjedište u Pušćinama, iz kojeg je ukrao novac. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Jučer 18. rujna u večernjim satima u Varaždinskoj ulici u Varaždinskim Toplicama, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću 83-godišnjaka iz koje je ukrao zlatni nakit i novac. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Danas tijekom noći, 19. rujna u Starčevićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kafić iz kojeg je ukrao novac. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenih kaznenih djela.

Označeno u