Istjerivanje vraga: Policija pronašla osobe koje su okrale 72-godišnjakinju Foto: ilustracija

Istjerivanje vraga: Policija pronašla osobe koje su okrale 72-godišnjakinju

Varaždinske vijesti | 2.2.2021. u 10:09h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 37 godina i ženom starosti 52 godine. Sumnja se da su 19. siječnja u Ivancu okrali ženu starosti 72 godine.

>> Ucjenjivali staricu s istjerivanjem vraga, pokušali ukrasti 5000 kuna

- Kako je utvrđeno, do kuće oštećene žene je došla 52-godišnjakinja s djetetom i zatražila novac kako bi joj iz kuće istjerala vraga. Nakon što joj je vlasnica dala iznos od nekoliko stotina kuna, otišla je u podrumsku prostoriju po namirnice koje bi joj još dala, za koje je vrijeme 52-godišnjakinja iz novčanika oštećene otuđila iznos od preko tisuću kuna - priopćila je policija.

Osumnjičena se nakon nekoliko dana vratila do kuće oštećene, zajedno s 37-godišnjim muškarcem, a tom su prilikom od nje tražili iznos od 5.000 kuna radi istjerivanja vraga iz kuće. Oštećena je pristala i zajedno s njima otišla u grad, kako bi na bankomatu podigla traženi iznos, no to nije uspjelo zbog problema s bankovnom karticom.

Protiv osumnjičenih policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u