I dalje traje potraga za nestalom Marijom Hutinski, ronioci pretražuju Dravu

M.P./Varaždinske vijesti | 19.10.2017. u 16:08h | Objavljeno u Crna kronika

Nakon trodnevne potrage za 70-godišnjom Marijom Hutinski s područja Falinić Brega u općini Cestica, policajci su danas poslijepodne krenuli u pretraživanje rijeke Drave.

Na obali je, kako neslužbeno doznajemo, pronađena vrećica, a za koju članovi obitelji tvrde da pripada upravo 70-godišnjakinji. Sada se intenzivno pretražuje Drava te su u pomoć policajcima pozvani i ronioci.

Za 70-godišnjakinjom je inače tri dana tragalo više od 20 policajaca i više od 20 članova dobrovoljnih vatrogasnih društava Babinec, Gornje Vratno, Gradišće, Križovljan Cestica, Lovrečan Dubrava i Virje Križovljansko.

Njen je nestanak u ponedjeljak prijavio član obitelji budući da se s adrese prebivališta Falinić Breg 2 udaljila u nepoznatom smjeru te se nije vratila. Nestala Marija Hutinski visine je 150 cm, crne kose i smeđih očiju te slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je obučena u donji dio tamnoplave trenirke, majicu crno-bijele boje i tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije, o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Označeno u