Buran vikend: Krađe u Trnovcu, Bartolovcu, D. Knegincu i - dvorcu Trakošćan Foto: VV arhiva / ilustracija

Buran vikend: Krađe u Trnovcu, Bartolovcu, D. Knegincu i - dvorcu Trakošćan

I.D./Varaždinske vijesti | 25.3.2019. u 16:44h | Objavljeno u Crna kronika

Od 21. do 22. ožujka u Trakošćanu, nepoznati je počinitelj provalio u prostoriju za djelatnike dvora Trakošćan, iz koje je otuđio radnu odjeću i obuću i telefonsku karticu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Od 21. do 22. ožujka u Ulici grada Lipika u Donjem Knegincu, nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar teretnog vozila iz kojeg je otuđio nekoliko stotina litara goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Od 21. do 22. ožujka u Trakošćanu, nepoznati je počinitelj provalio u šupu vlasništvo 57-godišnjaka, iz koje je otuđio motornu pilu, trimer, produžni kabel, bušilicu, brusilicu i razni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Od 22. do 24. ožujka u Trnovcu, nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar teretnog vozila iz kojeg je otuđio nekoliko stotina litara goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U petak, 22. ožujka u Varaždinskoj ulici u Bartolovcu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 41-godišnjaka, iz kojeg je otuđio torbu. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Tijekom noći,  22./23. ožujka u Radničkoj ulici u Trnovcu, nepoznati je počinitelj provalio u garažu vlasništvo 54-godišnjaka, iz koje je otuđio motornu pilu i bušilicu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je i šest prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Lepoglavi, Svetom Đurđu, Petrijancu, te u tri slučaja u Varaždinu, a riječ je o događaju vezanim uz tuču, svađu i viku, naročito drsko i nepristojno ponašanje, vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.

Označeno u