23-godišnji lopov na misiji: Provaljivao u automobile, skladište, lovački dom... Foto: ilustracija

23-godišnji lopov na misiji: Provaljivao u automobile, skladište, lovački dom...

I.D./Varaždinske vijesti | 16.7.2019. u 20:23h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Naime, sumnja se da je u razdoblju od 3. do 6. lipnja provalio u objekt u vlasništvu lovačkog društva u Virju Križovljanskom te ukrao televizor i alat. Također, 10. srpnja, na parkiralištu u Ulici Ivana Severa u Varaždinu, provalio je u osobno vozilo u vlasništvu poduzeća iz Bakra, ukravši novac i žvakaće gume, nakon čega je na istom parkiralištu ukrao osobno vozilo marke Fiat Punto, u vlasništvu 54-godišnjaka, koje je nakon oštećenja, u nevoznom stanju, ostavio uz županijsku cestu Varaždin-Trnovec.

Policija navodi i da je, u razdoblju od 10. do 12. srpnja, na prostoru u vlasništvu javnog poduzeća u Ulici Julija Merlića u Varaždinu pokušao provaliti u osobno vozilo u vlasništvu istog poduzeća, dok je u razdoblju od 11. do 12. srpnja na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu pokušao provaliti u osobno vozilo u vlasništvu javne ustanove.

- Također je tijekom noći 11./12. srpnja, na parkiralištu u Ulici Kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu, provalio u osobno vozilo u vlasništvu 19-godišnjaka i u osobno vozilo u vlasništvu poduzeća iz Varaždina iz kojeg je otuđio ruksak s raznim predmetima. Isto tako se sumnja da je u nedjelju, 14. srpnja, zajedno s 24-godišnjakinjom, provalio u skladište povratne ambalaže u sklopu trgovine u Gospodarskoj ulici u Varaždinu i otuđio više stotina komada limenki. Protiv njega i 24-godišnjakinje, policijski službenici podnose kaznenu prijavu za kaznena djela teških krađa i krađe - priopćili su iz policije.

Označeno u