Sutra u 13 sati počinje 37. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu

| 9.12.2016. u 12:06h | Objavljeno u Sport

Sutra, s početkom u 13 sati, u maloj dvorani Arene Varaždin, počet će 37. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu pod imenom „Pan kup Varaždin 2016“. Već prvoga dana mala specifičnost; turnir će se igrati dvokratno, jer će se „u sklopu“ malonogometnog druženja dogoditi trosatna stanka za – rukometni spektakl. Sraz srednjoeuropske SEHA Lige između PPD Zagreba i mađarskog Veszprema.

Najuspješnija međimurska ekipa varaždinskog Prvenstva u zadnje četiri godine, Svježa jaja Vuk iz Čehovca, otvorit će turnir protiv uvijek nepredvidivog ladanjskog sastava Hudek Trgotrans. Odmah potom prva velika poslastica – lanjski finalist i pretprošlogodišnji pobjednik odmjerit će snage s izvrsnom Jelenom Trade iz Subotice Podravske, u pitanju je podsjećamo prva utakmica „skupine smrti“ kako smo zbog izuzetne kvalitete svih aktera nazvali skupinu 2 prvoga kruga.

U popodnevnom dijelu programa još će biti „pogranični“ sraz Višnjice i slovenskog Zavrča (oba su mjesta na samo kilometar-dva od hrvatsko-slovenske granice, iako je Zavrč 15-ak km sjevernije), a nakon toga i veterana koprivničkog OPG Radiček Niko-Tradea i varaždinskog Hidromonta & MP-a. Slijede tri sata rukometa, a onda – večera za pet!  

Naime pet utakmica odigrat će se u večernjem dijelu. Ponajbolja veteranska momčad Varaždinske županije otvorit će večernji program utakmicom s novakom na varaždinskom turniru, ali dobro znanim sudionikom malonogometnih turnira u regiji pa i velikoj Kutiji šibica – bjelovarskim sastavom Heba Gradnja Invest – Nim sport.

Nakon toga na parket će nogometna mladost – uvijek dobar Ropox kontra juniora Bednje iz istoimenog zagorskog mjesta. Potom će trnovečki Auto Florijanić, nositelj grupe 5, odmjeriti snage sa svake godine sve boljim sastavom CB Mi 2 & RC Baza 2, a oko 21 sat na teren će i veliki povratnik na varaždinski turnir, pobjednik od prije tri godine – MNK Črešnjevo. Kontra Fotexovih juniora. Za kraj subotnjeg programa teksaško- ljubeški kasnovečernji ogled, za otvaranje skupine 7. Dnevna je ulaznica samo 15 kuna.

 

SUBOTA, 10.12.2016.

RASPORED UTAKMICA

13:00    SVJEŽA JAJA VUK (Čehovec) – HUDEK TRGOTRANS (Ladanje)
13:40    AUTOMOBIL LONČAR (Varaždin) – JELENA TRADE (Subotica Podravska)
14:20    ŠN ZAVRČ (SLO) – UŠR VIŠNJICA
15:00    (VET) OPG RADIČEK PETGRAD NIKO-TRADE (Kc) – HIDROMONT & MP (Vž)
RUKOMET – SEHA LIGA
PPD ZAGREB – VESZPREM (Mađarska) – početak u 17:00 sati
19:00    (VET) LEPOGLAVA – HEBA GRADNJA INVEST NIM SPORT (Bjelovar)
19:40    ROPOX (Varaždin) - BEDNJA
20:20    AUTO FLORIJANIĆ (Trnovec) – CB MI 2 & RC BAZA 2 (Selnik / Ivanec)
21:00    MNK ČREŠNJEVO – FOTEX JUNIORI
21:40    TEXAS AUTO MAK (Varaždin) – MNK LJUBEŠĆICA

PONEDJELJAK, 12.12.2016.

RASPORED UTAKMICA
19:15    HUDEK TRGOTRANS (Ladanje) – MNK KUSTOŠIJA (Zagreb)
19:55    MIP WEYLAND (Pušćine) – ROPOX (Varaždin)
20:35    SVJEŽA JAJA VUK (Čehovec) – MNK KUSTOŠIJA (Zagreb)
21:15    (VET) KLUB 45 (Varaždin) – FE LACIO (Varaždin)