Varaždinske vijesti vodeći portal po čitanosti usred koronakrize Foto: Ilustracija

Varaždinske vijesti vodeći portal po čitanosti usred koronakrize

VV | 14.4.2020. u 09:00h | Objavljeno u Aktualno

Čitanost internetskog portala Varaždinskih vijesti raste za skoro 100 posto, a ožujak je po čitanosti postao najuspješniji mjesec do sada, pokazuju podaci SimilarWeba i Google analyticsa, alata koji daju podatke o posjećenosti web stranica.

Tijekom veljače naš portal imao je gotovo pola milijuna posjeta, točnije 475 tisuća, a u ožujku taj broj je narstao na 916 tisuća ili skoro milijun, i to zahvaljujući rastu od oko 93 posto. U usporedbi s prethodnim mjesecom, bilježimo porast i ukupnog broja posjetitelja od 66 posto, odnosno s 218 tisuća u veljači na 363 tisuće u ožujku.

Istovremeno, vijesti na našoj web stranici imale su miljun i 434 tisuće pregleda, što je rast od 83 posto u usporedbi s prethodnim mjesecom, veljačom, kada smo imali 783 tisuće pregleda. Iako je zbog koronakrize imamo veću posjećenost u gotovo sve ostale dane, najviše pregleda i posjećenosti ipak je bilo u nedjelju, 22. ožujka, kada se u Varaždinskoj županiji osjetio potres: oko 50.000 posjetitelja!

Sudeći prema podacima SimilarWeba, koji nudi opciju povezivanja s Googleanalyticsom koju koristimo, portal Varaždinskih vijesti je vodeći s 916 tisuća posjeta, slijedi varaždinski.hr s 803 tisuće posjeta, zatim Regionalni tjednik sa 623 tisuće posjeta te portal evarazdin s 597 tisuća posjeta.

Redakcija zahvaljuje čitateljima, uz ispriku što portal povremeno nije radio zbog tehničkih razloga.

Usporedba_s_Varaždinski.hr.jpg

Usporedba_s_Regionalnim.jpgUsporedba_s_eVaraždinom.jpg

New_Picture__1_.jpg